Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

7.4.2019MUUTOSTEN VUOSI

Meillä Sisustustalo Kodinonnessa on menossa "vauvavuosi". Nämä iloiset perhetapahtumat luovat muutoksia henkilökuntaamme ja tuovat meille jälleen uusia kasvoja.Saimme viime viikolla Susannan perheen ihastuttavat pojat käymään kuvattavana myymälässä. Pojat (2,5 kk) viihtyivät meillä hyvin päiväunien jälkeen ja vatsat täynnä.  
Lisäksi Iidan vatsa pyöristyy vauhdilla, ja hänen perheensä kasvaa toukokuussa. Iidan tilalle olemme hakeneet, haastatelleet ja valinneet uuden sisustusmyyjän.
Myymälässä tuttuina kasvoina jatkavat sisustuspulmien ratkaisua edelleenkin Pirjo, Kirsi ja Milla. Oikeat tapetit, kalusteet ja matot tulevat valituksi ja kauniit verhot tulevat suunnitelluksi.


 

Ompelimossamme Katinka ja Tuula toteuttavat edelleenkin kaikki kauniit tilaustyöt pitkäaikaisella kokemuksella ja tarkalla itsesensuurilla. 

Huonekalualalla sisustusmyyjät taitavat olla useimmin miehiä kuin naisia. Meillä Kodinonnessa Teemu on ensimmäinen mies. 

Toivotamme Teemun tervetulleeksi meidän tiimiimme! 

Teemu on 27-vuotias innokas sisustaja, ollut koko ikänsä. 
Suositulla Instagram-Tuoskilla pysyvät työkalut kädessä, ja hänellä on vahva sisustussilmä. 

Valtakunnallisesti hän voitti viime vuonna Alma median ja Etuovi.comin Vuoden koti -kilpailun. Voit katsoa Etuovi.comista Raumalla tehdyn kirjoituksen ja videopätkän. Myös Satakunnan Kansa vieraili Teemun kodissa.


Tässä vielä koko kasvaneen porukan iloinen kohtaamishetki! Mistähän johtuu, että nämä pienet nappisilmät veivät kaiken huomion?

Jälleen hieman uusiutuneena Sisustustalo Kodinonni jatkaa luottavaisesti kohti kevättä ja kesää.  Sinä olet tervetullut !

Johanna Närvä
Sisustusajan yrittäjänä jo 25 vuotta

P.S. Näistä valokuvista iso ja sydämellinen kiitos Johanna Kaisjoelle, joka sai jälleen meidät jopa hetken viihtymään kameran edessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti