Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

31.3.2019


TÄSSÄ ON TAIGAA

Olemme viime päivät puuhastelleet myymälässä innokkaana uuden kalustesarjan kimpussa. Myymälään saapui Taigaa! Voi että, miten innoissamme olemme olleet.


Erityisen tärkeä tässä kalustesarjassa on sen kotimaisuus. Tuote on saanut myös arvostetun Avainlippu-merkin. 

Taigaa valmistetaan kolmessa värissä. Ensimäisissä kuvissa esittelimme värin musta jalava. Tuotteen runko ja etusarjat on valmistettu 18 mm kalustelevystä ja jalat ovat mustaksi maalattua massiivipuuta (ylläoleva laatikosto 485,- ja 2,2m pitkä tv-taso 665,-).Valkoinen Taiga -tuotesarja sisältää maalatatut etusarjat ja ovet.  Rungot on valmistettu 18 mm kalustelevystä, jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivipuuta.Kolmas väri on valko-harmaa: kaluste on muuten valkoinen, mutta sen kansi ja pohja ovat "harmaanbeiget".

Leveyksiä on kolme: 67, 134 ja 201cm.
Korkeuksia on kolme: 60, 79 ja 97 cm.
Kaikki vaihtoehdot löytyvät täältä valmistajan nettisivuilta Hiipakan Taiga.

Erilaisia vaihtoehtoja laatikoilla, kaapeilla, lasiovilla ja avo-osilla löytyy siis monta. Lisäksi mallistoon kuuluu vitriini kooltaan  67*178*45 cm. Lasit ovat karkaistua turvalasia joko läpinäkyvänä tai maitolasina.Erittäin hieno asia tässä kotimaisessa Taiga-sarjassa on, että se tulee tehtaalta aina valmiiksi koottuna. Vain jalat pitää itse kiertää paikoilleen.
Hiipakan tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja sukupolvien osaaminen kalustevalmistuksessa. Vuosien mittavat investoinnit tuotantotekniikkaan mahdollistavat tehokkaan ja tarkan valmistusprosessin. 

Raaka-aineina Hiipakalla käytetään ympäristöystävällistä E1-luokan MFC-kalustelevyä, jonka kulutuksenkesto ja värinpitävyys ovat erinomaiset.


Tulehan siis tutustumaan näihin itse paikan päälle!
Nähdään kauppatorin kulmalla Raumalla!
1 kommentti:

  1. The slot machines are available in} various configurations and dimensions befitting the needs of all types of buyers. Beautifully designed and masterly engineered for enhanced performance, these gaming machines showcase fast-paced, progressive games to supply gamers with a heart-pounding slot experience. Slot machine manufacturers craft the machines with various sporty and skilled graphics and alluring colors. Shoppers also can find options which might be} particularly designed for youths with cute motifs and characters. Most trendy slot machines are designed to feel and appear like the old 카지노 사이트 mechanical models, however they work on a completely different principle.

    VastaaPoista