Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

14.4.2019Sisustustalo Kodinonnen yksi tämän vuoden kehitysaskel on ollut asiakasraadin perustaminen ja jäsenten valitseminen. 
Kodinonnen asiakasraadin henkilöesittelyt alkavat Katariina Venttolasta. 


Katariina asuu perheensä kanssa mustassa puutalossa, joka valmistui jouluksi 2018. Venttoloiden kotiin astuessa ensimäisenä huomio kiinnittyy upeisiin tammiportaisiin, joissa on mustat metallikaiteet. Sama värimaailma toistuu koko avarassa, valoisassa alakerrassa, joka on samaan aikaan sekä moderni että kodikas. 
1. Mikä sai sinut hakemaan mukaan Kodinonnen asiakasraatiin?

Siskoni laittoi minulle viestiä, että olenko huomannut haun.  Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta. Asiakasraati vaikutti juuri minulle sopivalta tavalta päästä syvemmälle sisustamisen maailmaan. Kodinonni on ollut jo pitkään suosikkisisustusliikkeitäni. Erityisesti pidän koko ajan kasvavasta huonekaluvalikomasta. Nettikauppoihin verrattuna arvostan sitä, että saan nähdä huonekalut ja koeistua tuolit ennen ostopäätöstä. 2. Millainen sisustaja olet? 

Seuraan aktiivisesti sisustustrendejä ja tiedän mikä on pinnalla juuri nyt, mutta oman kodin sisustuksessa luotan klassikoihin sekä uuden ja vanhan yhdistämiseen. Tykkään kontrasteista.
3. Mitkä asiat vaikuttavat sisustusvalintoihisi?

Sisustushankinnat teen harkiten ja vain tarpeeseen. Olemme mieheni kanssa molemmat kiinnostuneita kodin sisustamisesta. Kaikki isommat hankinnat tehdään yhdessä. Makumme on hyvin samanlainen.4. Näkyykö raumalaisuus kotonasi?


Raumalaisuus näkyy meillä paikallisina hankintoja, erityisesti paikallisena käsityönä. Olohuoneen verho on Kodinonnen valmistama ja moni muu tuote sieltä hankittu. Talon sisäportaat on tilattu paikalliselta puusepältä mm. Paikallispalvelujen käyttämisestä tulee hyvä mieli, ja saa juuri sitä mitä haluaa.


5. Mikä on sinun lempipaikkasi/esineesi kotonasi?

Vietän paljon aikaa keittiössä. Huomaan etäpäivinäkin työskenteleväni keittiön saarekkeen äärellä. Kun haluan rentoutua istun olohuoneen nojatuolissa, josta näkee koko alakerran.


Seuraava raatilainen esittäytyy muutaman viikon kuluttua.

Kuvat ja teksti: Jaana/ Vahagoto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti