Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

17.3.2020MITÄ NYT ?

Elämme erityistä ja yllättävää aikaa. 
Kaikkien elämä on muuttunut ja muuttuu edelleen, tilanne vaatii kaikilta monenlaista muutosta ajatuksiin ja toimintatapoihin. Onneksi aurinko on hellinyt meitä aina välillä näinä mustina päivinä. 

Kevät on yleensä kaikenlaisen rakentamisen ja sisustamisen aikaa – luomme itsellemme tiloja, jossa viihtyisimme paremmin. Toivotaan, että myös tämä kevät olisi sellainen. Ja että me saisimme olla kanssamme niitä luomassa.
Henkilökunnalta tilanne vaatii joustoa ja sietokykyä. Jokainen on saanut lomautusvaroituksen. Kokonaisvaltainen elämyksellinen kauppatapahtuma tarvitsee vahvasti tässäkin hetkessä ja tilanteessa elävän henkilökunnan ja oikean asenteen. 

Kiitos jokaiselle, kun jaksatte!


Nyt etenemme
päivä kerrallaan 
tilanteen mukaan.


Kun lähes 11 vuotta sitten muutimme ja laajensimme nykyisiin toimitoihimme keskelle Vanhaa Raumaa, tavoitteenani oli luoda elämyksellinen kauppa ja olla yhtenä vahvana vetonaulana Raumalla. Taipaleemme on vielä kesken ja siksi onkin pelottava ajatus, että tämä kaikki loppuisi. Tiistaina aamulla usko oli vielä erittäin kovilla, mutta nyt on vain uskottava! Kaupunkikeskustamme pysyy elävänä vain jos yritykset selviävät tämän ajan yli. Niin meillä kuin koko maailmassa.  Voimia jokaiselle.

Kiitos asiakkaillemme, jotka olette nyt jo ehtineet luomaan meihin uskoa tekemällä näinäkin päivinä ostopäätöksiä ja -tilauksia. Te olette antaneet meille uskoa, että kodin toimivuuden ja esteettisyyden parantaminen jatkuu ja että saamme palkat, vuokrat, verot ja muut laskut maksettua. 

Tavoitteenamme on jatkossakin, epävarmuustilanteesta huolimatta, luoda jokaiselle miellyttävä ja voimaannuttava estetiikkaterapeuttinen hetki kanssamme.


MITEN TÄSTÄ JATKAMME?
Pyrimme elämään arkea valtioneuvoston ohjeiden mukaan.

Ensisijaisesti huolehdimme hygieniasta. Henkilökuntamme toimii ennalta varautuvasti ja huolehtii käsihygieniasta pitkin päivää ja aina kun kassalla vaihtuu asiakas. Toivomme asiakkaidemmekin käyttävän myymälässämme käsidesiä meille tullessaan ja meiltä lähtiessään.

OSTOHETKET YKSIN
Tarvittaessa pyrimme järjestämään riskiryhmään kuuluvalle ajan olla ainut asiakas myymälässämme, mikäli epäröit muuten asioida meillä.

TUOTTEIDEN NOUTO ILMAN HENKILÖKOHTAAMISTA
Mikäli haluat noutaa tuotteesi Sisustustalo Kodinonnesta kohtamatta ketään henkilöä tai tulematta sisään, se onnistuu. Soita palveluaikana 044 982 8360 ja sovi asiasta:
Jätämme tuotteesi pihanpuolen lastauslaiturille, ja tässä tilanteessa laittamme laskun tuotteen mukaan.

TUOTTEIDEN KOTITOIMITUKSET
Voimme sopia tuotteidemme kotikuljetukset Rauman keskustan alueella ovellesi.

TUOTTEIDEN LÄHETTÄMINEN
Pidemmälle lähetämme tuotteet Matkahuollolla tai omalla kotikuljetuksellamme.

KOTIEN JA KESÄASUNTOJEN PÄIVITYSTÄ
Seuraavat viikot ja kuukaudet vietämme aikaa kotona enemmän kuin yleensä.
Jos aika tuntuu sinulta oikealta, niin olemme tukenasi etsiessäsi vaihtoehtoja tai halutessasi apua. Voimme palvella sinua haluamallasi tavalla.  Laita emailia meille kodinonni@kodinonni.net tai soita myymälään palveluaikana 044 982 8360.

SISUSTUS- TAI TEKSTIILISUUNNITTELUA HENKILÖKOHTAISESTI MYYMÄLÄSSÄ
Sisustusneuvonta ja –suunnittelu ovat henkilökohtaista palvelua. Joustamme palveluajoissamme ja olemme valmiit tapaamaan sinut silloin, kun myymälässä ei ole muita asiakkaita, etsitpä sitten vaikka sohvaa, mattoa, lipastoa, päiväpeitettä tai verhoja.

SISUSTUSSUUNNITTELUA ETÄNÄ
Meillä on kokemusta tehdä sisustusneuvontaa- ja suunnittelua myös etänä  hyvien kuvien, mittojen, toiveiden ja tarinoiden välityksellä.

LAHJAKORTTI
Lahjakortti on aina mukava lahja kodinsisustajalle, myös näin kevään korvalla. Lahjakorttimme ovat normaalisti voimassa 6 kk, pyydettäessä jopa 12 kk.

PALVELUAIKAMME
Palveluaikoihin tulee varmasti muutoksi ja poikkeuksia. Normaali palveluaikamme on arkisin klo 10-17.30 ja lauantaisin klo 10-14.  Muutoksista ilmoitamme Facessa ja Instagramissa.

TAVATAAN TERVEENÄ
Tärkeää sekä henkilökunnallamme että teille asiakkaille on, että emme lähde liikkeelle flunssanoireisena.

Nyt voimme vain luottaa huomiseen, 
toivoa kaikille terveytta ja 
toivottaa teidät tervetulleeksi!


JohannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti