Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

6.10.2019

Seuraava esiteltävä Kodinonnen asiakasraatilainen on Leena Salminen. 
Leena on syntyperäinen raumalainen, ja hän asuu miehensä ja koiransa kanssa 2006 rakennetussa omakotitalossa. Perhe viettää aikaa usein myös lähistöllä sijaitsevalla mökillä. Tapasin Leenan kanssa Kodinonnessa, jossa ihastelimme juttelun lomassa liikkeen syysuutuuksia kuten Anno Collectionin ihania tekstiilejä ja Umagen valaisimia! 1. Mikä sai sinut hakemaan Kodinonnen asiakasraatiin?

Sattumalta näin ilmoituksen, jolla asiakasraatilaisia haettiin ja uteliaisuudesta laitoin hakemuksen. Kodinonni on mielikuvissani hyvämainen liike, jossa on laadukkaita tuotteita. Johannan tunnen jo vuosien takaa, olemme olleet samassa työpaikassa aikoinaan ennen Johannan yrittäjyyttä. 


2. Millainen sisustaja olet?

Taloamme on sisustettu pikkuhiljaa. Pääasialliset oleskelutilamme ovat talon alakerrassa. Pidän siitä, että kodissa on väljyyttä ja tilaa ei ole täytetty ylenpalttisesti huonekaluilla. Meillä on yhdistetty uutta ja vanhaa niin, että sisustuksella kunnioitetaan talon luonnetta ja aikakautta. 

Ikkunoista avautuvat maisemat ovat tärkeä osa kokonaisuutta, sisutuksen ja ikkunoista avautuvan maiseman tulee mielestäni olla yhtenäinen. Pihallamme on paljon vihreää, kuten tuijia, joten sisustuksessakin on käytetty vihreää. Sisustustyynyillä on helppo yhtenäistää kokonaisuutta.


3. Mitkä asiat vaikuttavat sisustusvalintoihisi?

Perheeseemme kuuluu koira, joka ei vietä aikaansa sohvilla tai sängyssä, mutta esimerkiksi mattovalintoihin vaikuttaa koiran myötä se kuinka helppohoitoisia matot ovat. Yleisestikin teen sisustusvalintoja sen perusteella, että tuote on käytännöllinen: sohva on istumista varten, joten siinä pitää olla hyvä istua.  

Valinnat lähtevät aina siitä, että tuote on käytännöllinen ja toiminnallinen, mutta näiden ominaisuuksien lisäksi valintojen tulee miellyttää koko perhettä. Meillä on mieheni kanssa melko samanlainen maku, joten valinnat ovat yleensä helppoja tehdä. Pidämme siitä, että sisustuksessa on käytetty myös väriä. Ja tuotteen kotimaisuus on aina hyvä asia. 
4. Näkyykö raumalaisuus kodissasi?

Jos raumalainen tuote on vaihtoehtona, niin pyrin tietoisesti vetämään kotiin päin eli valitsen raumalaisen tuotteen. Kodinonnen tuotteita kodissamme on, koska ne ovat hyvä laatuisia, kauniita ja valikoima on laaja. Erityisesti sisustustyynyjen valikoima ja verhojen ompelupalvelu ovat mieleeni. Lisäksi Kodinonnessa on aina terapeuttinen tunnelma, jo pelkkä käynti liikkeessä on elämys.


5. Mikä on lempipaikkasi kotonasi?

Koti on viihtymistä varten. Tulevaisuudessa voisimme muuttaa pienempäänkin kotiin, mutta kodille tärkeä, viihtyvyyttä tuova ominaisuus on kuitenkin sen avaruus. Tykkään lukea ja tämänhetkisen kotimme lempipaikkani on yläkerran aulassa oleva lukunurkkaus, jossa on mukava nojatuoli, jossa voin uppoutua kirjaan. 

Kuvat ja teksti: Jaana/Vahagoto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti