Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

16.2.2018


KAUNIS KATTAUS  ja TOIMIVA PÖYTÄLIINA
Joskus kauan sitten teimme täällä Sisustustalo Kodinonnessa uskomattoman havainnon liittyen paksuihin ja pehmeäpintaisiin kankaisiin:  Etsimme asiakkaallemme juhlavaa samettimaista pöytäliinaa. Epäilimme kankaan pesuominaisuuksia ja teimme testin. Sen jälkeen olemme tehneet  monelle muullekin kankaalle pesutestejä, hyvin tuloksin:)Pöytäliinan suurin murhe on monelle jatkuva likaantuminen ja silittäminen.  Tai paremminkin sileaksi saaminen.  Kaikissa tämän kirjoituksen kuvissa olemme käyttäneet kankaita, joissa nämä ominaisuudet saavat käyttäjät niin onnelliseksi.  Ja jopa hämmästyneeksi. Muutamat tipat kahvia, kakkua tai kastiketta häviävät tai kangas kestää hyvin paikallista hankausta.

Kankaat ovat  vahvuudeltaan hieman paksumpia, silloin ne pysyvät myös siisteinä pöydällä. Kattaus tuntuu mukavammalta, kun liinä tekee pöydästä pehmeän.  Esim tämä sininen samettimainen kangas on pesun ja kuivauksen jälkeen silittämättä siisti! Värejäkin on saatavana kymmeniä. Nämä kankaat ovat yleensä n140 cm leveitä.


KAKSI MALLIA
Koska kangas on hieman normaalia paksumpi, liinamalliksi suosittelemme 
joko sinisen samettiliinan kaltaista "lyhyttä pöytäliinaa". Tällä mallilla saa kätevästi myös pöydän mahdolliset jatkopalat piiloon. Malli myös keventää pöytää, koska se jättää ison pöydän päät vapaiksi (pöytä 95x 240 cm, liina 131 x 220 cm).

Toinen vaihtoehto on jättää pöydän sivut vapaaksi ja  jättää liina roikkumaan pöydän päistä. Ns. "leveä kaitaliina" (pöytä 95x 240 cm, liina 91 x 290 cm)
Molemmissa liinamalleissahan kattaus tulee kokonaan liinan päälle, 
koska pöydänpintaa ei juuri näy.


KEVÄISIÄKIN VÄREJÄKIN LÖYTYY
Kankaista löytyy iloisia ja keväisiäkin värejä, 
vaikka tietenkin tummat liinat ovat vaaleampia käytännöllisempiä.
Vuosien aikana palaute on ollut hyvää ja jatkamme tämän "saarnan" pitämistä: 
valitse liinakankaaksi koepesemämme  ja testaamamme kangas!

Tässä kauan sitten Anun pöytäliinatarina....ja hänen fb-kuvista olen nähnyt että liina on käytössä aina vaan.TÄSSÄ VIELÄ JOULUNAIKAAN LUKUISIA TYKKÄYKSIÄ 
JA KOMMENTTEJA SAANUT KUVA.
  
Mikä tekee kattauksesta kauniin ja vaikuttavan? 
Me sanomme, että tumma  ja karhea pöytäliina!  
PITÄISIKÖ SINUNKIN KOKEILLA?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti