Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

24.11.2017

Sisustajan työ on hyvin inspiroivaa ja innostavaa. 
Työ vie erilaisiin koteihin, yrityksiin ja rakennuksiin.
Työssä kohtaa erilaisia ihmisiä.  

Viimeaikoina yhä useamman kodin pintaremontti, laajennus tai uudelleen kalustaminen ovat saaneet meidän sormenjäljen. Tyylin löytäminen, toimivuuden parantaminen, vanhojen ja uusien kalusteiden yhteensovittaminen, kodin päivitystä -monenlaisia tarpeita on eri kodeissa. 


Pintaremontteja ja muutoskohteita Rauman seudulla,  kerrostalokohteita Raumalla ja Porissa,  laajennusremontti Raumalla, Eurassa ja Noormarkussa.


Tässä kohteessa valokuvia otettiin työn touhussa, stailaamista kuvia varten ei ehditty tekemään.
Turussa, joen tuolla puolella, saimme olla luomassa kotia ihastuttavassa, vaikuttavassa ja tyylikkäässä asunnossa.  Aurajoen rannalla vanhassa tehdasrakennuksessa konepajahallin rouheat rakenteet antavat hienot lähtökohdat avaralle ja valoisalle loft-asunnolle.  Huonekorkeus 6 metriä, alkuperäisten malliset ikkunat sekä punatiili- ja betonipinnat luovat kotiin melkoisen helkeäsalpaavan tunnelman.

Aamu alkoi Raumalla autojen pakkaamisella: mattoja, nojatuoleja, rahi, työpöytä, laatikostoja, seinäkoukkuja mm pakattiin mukaan Kodinonnen varastosta. Ja sitten nokka kohti Turkua. Asentajana, kalusteiden kokoajana ja taulujen, television ym tavaroiden seinäänkiinnittämisessa mukana oli Samuli Mantere / Rakennus- ja puuseppäpalvelu Samuli Mantere. Ja homma toimii.


Ensimmäinen homma oli koota monta vuotta vanhat Muuramen kalusteet uusien viisto-jalkojen päälle.  Vanhat kaapit saivat aivan uuden elämän, kun niistä viisi sijoitettiin rinnakkain, lisättiin pohjalevy ja 28 cm korkeat viisto-jalat.  Yläkertaan kokosimme neljälaatikkoisen Mup-senkin.

Ison tilan toiseen kulmaan kokosimme Muuramen sähkökäyttöisen työpöydän. Työpisteeltä aukeaa huikeat näkymät joelle. 
Suunnittelimme tammisen 2 hengen työtason kokonaan valkoisen keittiön sivuun. Samuli valmisti sen tammesta, kulmassa hieno sormiliitos, pinnalla monta kerrosta mustaa vahaa. Se kiinnitettiin keittiötason olohuoneen puolelle.


Pöydän korkeus on noin 90 cm ja sen viereen sopivat täydellisesti Normann Copenhagenin Form-baarituolit, valkoinen+ tammi. Niiden istuinkorkeus on 65 cm, istuimia saa monissa eri värissä ja jalkoja myös metallisena ja maalattuna.


Tv.n katseluun valitsimme Pedron linjakkaat West-tuolit ja -rahi mustalla nahalla verhoiltuna. Matoksi valikoitui valikoimastamme Louis de Poorteren Wintage maton, kokoa peräti 230x280 cm.Tuolien väliin kaivattiin laskutilaa, sovitimme siihen Artekin valkoista jakkaraa ja päädyimme tilaamaan isomman 48 cm halkaisijaltaan olevan Artekin pikkupöydän.

Asunnon molemmissa kerroksessa on sisäänkäynti. Yläkerran eteinen toinen seinä on täynnä kaappeja, toiselle seinälle kiinnitimme Norman Copenhagenin Curve -koukkuja.

Sauna, kylpyhuone ja makuuhuonekuvat olisivat myös mukava julkaista. Toivottavasti näemme ne joskus jossain sisustuslehdessä😶

Kiitos asiakkaallemme luottamuksesta ja mukavasta yhteistyöstä!
Pyydä meidät avuksi, kun kaipaat kotiisi tai työpaikalle sisustussuunnittelijaa. Suunnittelukäynnin aikana etsitään uusia toimivampia ratkaisuja, 
huonekaluille parempia paikkoja ja kenties jopa tauluille uutta järjestystä. 
Muutos voi olla pieni tai suuri, me autamme siinä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti