Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

25.4.2014


NYT MYÖS RAUMALTA!

Vanhan ajan perinteisellä Country French –sisämaalilla käsittelet uudet ja vanhat pinnat vaivattomasti saavuttaen kauniin ja yksilöllisen lopputuloksen.
Luontoystävällisen Country French –maalin kanssa työskenteleminen on miellyttävää, koska se ei sisällä haitallisia tai keinotekoisia side- tai säilöntäaineita. Maali muodostaa ihastuttavan mattapinnan ja seinäpinnoille laitettuna syntyy kaunis eläväinen pinta.
Maalin suunnittelija Karoliina Maaranen on lauantaina klo 10-14 meillä Kodinonnessa. Tule tutustumaan ja kyselemään lisää!

Käyttökohteet
Country French -sisämaali soveltuu huonekalujen ja seinäpintojen maalaamiseen. Maali on lähes hajuton ja hengittävä. Maalipinta kestää kuivuttuaan kevyttä pyyhkimistä kostealla pyyhkeellä, mutta ei voimakkaita pesuaineita tai hankaamista. Ei suositella likaantumiselle alttiille seinäpinnoille. Kulutuksenkestävyyttä voidaan parantaa käsittelemällä huonekalut vahalla. Vahan myötä maalipinta muuttuu kiiltävämmäksi ja usein myös maalin värisävy tummuu. Riittävyys: n. 5-8 m2/pakkaus riippuen maalattavasta pinnasta ja sen koostumuksesta. Jauhepussin paino n. 250 g.
Uutuusväreinä lisäksi mm graniitti, laava ja 
hiili eli kauniita harmaanmusita sävyjä.


Nähdään!
3 kommenttia: