Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

16.1.2024

TAMMIKUU ON TARJOUSTEN KUUKAUSI

MUTTA ENNEN TARJOUKSIA PALVELUAIKAMME: Palvelemme arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14 -olet tervetullut kanssamme ratkomaan sisustushaasteitasi!

 

Nyt on menossa Rowicon tuotteiden tehdastarjous tammikuun ajan -20%.
Kuvan Carradale pöytä saapui myymälään malliksi valkokäsiteltynä tammikannella koossa 100x220 cm, 1499€-20% = 1199€.
Pöytää on saatava myös 170 cm pitkänä ja pyöreänä 130 ja 150 cm. Kansivaihtoehtoina myös tammi natur, ruskeaksi tai mustaksi öljyttynä.  Kuvassa Reily - tuoli 175€ (219€).
Tuolimalleja lisää myymälässä. Olisiko aika uusia ruokapöytä tai tuolit?Twin-vuodesohva saapui Raumalle😀 ja meidän myymälään.
Twin on Interfacen uusi vuodesohva, meillä myymälässä tummanharmaana.

Twin -sohva muuntuu helposti vuodesohvaksi. Kolmen istuttavan sohvan leveys on 213 cm. Syvyys on 91 cm ja korkeus 76. Nostamalla päällimmäisen osan alemman rinnalle, saat parivuoteen. Vuoteen koko on tällöin 164x200 cm. Vuoteita voidaan pitää myös erillään. Lisää kuvia sohvasta avattuna näet tarinoissamme.

Twin on kätevä: Käsinojatyynyistä löydät 80x200 petauspatjat, jotka helpottavat vuoteen sijaamista. Selkätyynyt ovat jämäkät, lokeroidut höyhenrouhetyynyt.
Twin -vuodesohvan kaikki verhoilut ovat irrotettavissa helposti. Rungossa verhoilu on kiinni tarrakiinnityksellä. Selkä- ja käsinojatyynyissä on vetoketjut helpottamassa päällisten irrottamista. Twin-sohvaan voit valita kotiisi sopivan kankaan.

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta ja skandinaavisesta muotoilusta. TAMMIKUUN AJAN -20%.

TAMMIKUU ON TARJOUSTEN KUUKAUSI -tässä lisää:
1 kommentti:

  1. Olen haaveillut Tanskalaisen Table Du Sudin ruokapöydästä. Olisipa kiva, jos näitä uniikisti muotoiltuja (Pepple shaped) pöytiä saisi ostettua Suomalaiselta maahantuojalta. Voisiko Kodinonni olla tällaine? https://tabledusud.nl/

    VastaaPoista