Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

5.1.2019TULE ASIAKASRAATIIMME!

Kiinnostuitko asiasta?
Olisitko juuri sinä sopiva meidän asiakasraatiimme? 

Joulukiireiden vuoksi asiakasraati asia on hieman viivästynyt, mutta nyt laitamme asiaan vauhtia! Perustietolomake tulisi olla palautettuna meillä viimeistään lauantaina 19.1.2019. Ensimmäinen asiakasraadin kokoontuminen on suunniteltu olevan joko tiistaina 29.1.tai torstaina 14.2. klo 18-20.

No mistä lomakkeen sitten saa?

Poikkea noutamaan perustietolomake myymälästämme  (HUOM! ma 7.1. inventaario/ myymälä suljettu) tai laita meille sähköpostilla osoitteesi -lähetämme sen sinulle. Täytä ja palauta se meille. Hakemus ei ole siis mikään tentti, kysymme vain perustietoja sinusta:)HALUAMME MUKAAN ERILAISIA IHMISIÄ
Voit olla aktiivinen sisustaja tai hyvin tarvekeskeinen valintojen tekijä. Nuori, keski-ikäinen, eläkeläinen.MITÄ TARKOITTAA JA MITÄ TEKEE ASIAKASRAATIMME?
Asiakasraadin tarkoitus on kuluttajan ja mahdollisesti Kodinonnen palvelujen käyttäjien näkemysten kuuleminen ja ottaa niistä viitteitä päätöksenteon tueksi.
Haluamme siis kehittää palvelujamme ja asiakaskokemuksiamme tiiviimmässä yhteistyössä teidän kanssanne. 

ASIAKASRAADIN TARKOITUS ja TAVOITTEET

Raadin tapaamisiin on tavoitteena tuoda raadinjäsenten omia havaintoja toimialasta yleensä, ajatuksia yrityksestä ja sen toimintatavoista. Tavoitteena on tuoda esille jäsenten omia tuntoja, arvostuksia ja mielikuvia alasta, valikoimasta, palveluista. Saat myös ensimmäisenä terveiset esim kevään messuilta,

    Tarkoituksena on, että asiakasraadista tulee vuorovaikutteinen keskustelukumppani, ajatusten vaihtaja ja palautteiden tuoja.  Tavoitteena on nostaa esille asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon yrityksen tulevaisuutta suunniteltaessa. Kiinnostuitko?ASIAKASRAADIN JÄSENET JA RAKENNE
Kodinonnen henkilökunta valitsee 8-10 raadin jäsentä. Raadin jäsenyys kestää 2 vuotta, jonka jälkeen jäsen voi tehdä ehdotuksen seuraavaksi raadin jäseneksi. Jäsen voidaan valita myös uudelleen toiselle kaudelle. Tarkoituksena on kokoontua vähintään 2 kertaa/ vuosi.
Tapaamiset ovat myymälätiloissa sulkemisajan ulkopuolelta


MIKSI HAKISIT MUKAAN?
Raatilaiset saavat itselleen mukavan sisustuksellisen yhteisön.  Jokaiselle raatilaisille annetaan kokoontumisessa 80 € lahjakortti /kokouspalkkio, joka on voimassa 6 kk. Tämä etu edellyttää osallistumista kokoontumisiin.

JOKO NYT INNOSTUIT?
Laitahan pyyntö myymälän emailiin: kodinonni@kodinonni.net niin lähetämme  asiakasraadin perustietolomakkeen sinulle.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

                                                                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti