Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

Tervetuloa Sisustustalo Kodinonnen "kuulumisia Kodinonnesta" -sivuille.

15.8.2018


OLETKO ETSIMÄMME SISUSTUSMYYJÄ?

Sisustustalo Kodinonni on 25-vuotias sisustamisen erikoisliike, jolla on vahva brändi ja laaja sitoutunut asiakaskunta. Haemme positiivisella asenteella varustettua ja sisustamiseen intohimolla suhtautuvaa myyjää.


Työtehtäväsi koostuvat asiakkaiden palvelemisesta ja ratkaisujen tarjoamisesta sisustamisen maailmassa. Huonekalumyyntimme kaipaa voimaa ja kehittämistä. Palvelemme asiakkaitamme heittäytymällä tilanteisiin ja tarjoamme heille ratkaisuja kalusteiden, mattojen, kankaiden ja sisustustuotteiden maailmassa.
Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Toivomme sinulta kokemusta myymälämyynnistä ja ymmärrystä asiakaspalvelun merkityksestä, myös vaativissa myyntitilanteissa. Olet aktiivinen myyjä ja vuorovaikutteinen persoona, joka ei pelkää kohdata uusia tilanteita tai tarttua tarvittaessa työkaluihin. Tunnet jo entuudestaan jonkun tuoteryhmistämme ja tuot yritykseemme uusia näkökulmia. Hallitset tietotekniikan ja englanninkielen perusasiat.
Tarjoamme sinulle haastavan työn ja inspiroivan työympäristön. Työ tapahtuu pääosin myymälämme aukioloaikojen puitteissa ja työt alkavat mahdollisimman pian.

TERVETULOA JOUKKOOMME- TOIVOTTAVASTI KUULEMME SINUSTA PIAN!

Lähetä hakemuksesi mahdollisen palkkatoiveen kanssa osoitteeseen hakemukset@kodinonni.net viimeistään 27.8.2018 ja liitä mukaan kaikki valintaan vaikuttavat dokumentit. Saat kutsun haastatteluun, jos herätit kiinnostuksemme sinuun.
Lisätietoja tehtävästä annamme työkiireiden vuoksi vain sähköpostitse.
Lähetä kysymyksesi hakemukset@kodinonni.net. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti